NYKŠTUKŲ ŠĖLSMAS

NYKŠTUKŲ ŠĖLSMAS

     Gruodžio 10 dieną pirmą kartą Kėdainių arenoje susirinko keturių ikimokyklinių įstaigų ugdytiniai ir jų pedagogai, neabejingi sportui bei sveikos gyvensenos propaguotojai. Renginys paskirtas tarptautinei futbolo dienai paminėti.
 

 Savo emblemomis nešini, žvaliai nusiteikę, į aikštę žengė mokyklos-darželio ,,Obelėlė“, lopšelio-darželio ,,Pasaka“, lopšelio-darželio ,,Aviliukas“ ir lopšelio-darželio ,,Žilvitis“ mažieji sportininkai.     Susirinkusius pasveikino Kėdainių arenos administratorius Arnas Argustas.

sw
 

Tądien arena priklausė mažiesiems miestelėnams,  trumpam tapusiems šelmiais nykštukais. Įstaigų komandos rungtyniavo įvairiose estafetėse, žaidė futboliuką, šėlo su Kalėdų senelio pirmuoju pagalbininku nykštuku Tuku. Vaikus palaikė susirinkę tėveliai ir bendraamžiai – palaikymo komandos. 
 

    Kokia šventė be dovanų. Mažieji sportininkai buvo apdovanoti medaliais ir saldžiomis dovanomis, o jų pedagogėms ir šventės sumanytojoms  Audronei Jonavičienei, Daivai Kasperiūnienei, Jolantai Kasperavičienei, Inai Gustienei, Daliai Lasauskienei buvo įteikti padėkos raštai. Arenos šeimininkui Arnui Argustui vaikai padovanojo, savo piešiniais padabintą, simbolinę Kalėdų eglutę. Dėkojame Lopšelio-darželio ,,Žilvitis“ direktoriaus pavaduotojai Audrai Pakštienei, padėjusiai pedagogams spręsti organizacinius klausimus.
 

  Visiems susirinkusiems šventė padovanojo daug malonių akimirkų. Kas žino, gal mūsų mažieji ateityje taps žymiais sportininkais ir ateityje garsins rajono ar net šalies vardą.

Skirstėmės džiaugdamiesi šventės sėkme, o pedagogai jau svarstė ateities planus – šią šventę padaryti tradicine.

 

 

 

Komentarai įrašui NYKŠTUKŲ ŠĖLSMAS yra išjungti

-

-

.